Den 24 september 2020 afholdt vi en lidt alternativ workshop om den fortsatte udvikling af Nordenskov som en grøn og miljøvenlig Landsby. I løbet af dagen kom ca. 50 personer forbi og bidrog med gode ideer og tanker. Det var en rigtig god dag, og vi er meget tilfredse med den interesse, gejst og ildhu alle kom med.

Opsamling fra drop-in workshop 24/9-20
En opsamling af ideer og tanker fra den åbne workshop på Nordenskov Kro den 24. september

Vores arkitekt har forsøgt at opsamle alle de gode tanker og idéer, som kom på bordet, og de er så påført et oversigtskort over Nordenskov.  De mere fyldige kommentarer er naturligvis gemt.

 Tusind tak til alle jer som kom forbi og bidrog.

På næste borgermøde d. 19. november medbringer vores arkitekter et 1. udkast til hvordan Kærgårdsvej, Heagervej og Sønderskovvej i Danmarks Grønneste Landsby kunne se ud – så sæt kryds i kalenderen. På mødet skal vi vurdere og drøfte forslagene indgående. Der kommer senere oplysninger om tid og sted.

I er altid velkomne til at kontakte vores rådgivere FULDENDT og Urland på mnd@urland.dk eller tlf. 50433350.
I må selvfølgelig også kontakte gruppen for byudvikling: Kim Andersen (Højvang) (kim@hojvangbyg.dk), Sofie Kubel Jensen (jensen.sofiek@gmail.com) og Jens Dicksen Jensen (kubel-jensen2010@hotmail.com).