Orientering om gravearbejde i anlægget.

I sidste halvdel af april (efter Påske engang) påbegyndes et større gravearbejde i anlægget. DIN forsyning skal forbinde kloakledningerne på JC Jensensvej med dem på Kærgårdsvej, og den direkte vej for dette projekt er lige igennem den store græsplæne bag Andelskassen, ind under pavillonen og ned mellem søen og det store træ. Man kan følge ledningerne på plantegningen. Når man har større anlægsopgaver i et rekreativt område, vil det nødvendigvis give de daglige brugere nogle gener, hvilket vi naturligvis beklager meget, men Din forsyning har lovet at være så påpasselige som overhovedet muligt. Legepladsen bliver ikke berørt, og kan stadig bruges, men man skal som forældre/voksne være ekstra opmærksom, da børn og store gravemaskiner er dårlige og ulige legekammerater.

Pavillonen: I forbindelse med arbejdet vil pavillonen blive berørt, da den ligger lige midt i linjeføringen. Borgerforeningens bestyrelse har derfor besluttet, at pavillonen fjernes mod et erstatningsbeløb. Den er blevet solgt på auktion på nordenskovs facbook side til en flot sum af 7.000,- beløbet vil blive brugt til et nyt legehus.

”Træer: For at få ledningerne ned forbi søen, skal der fældes nogle træer i området bag pavillonen. Dette udløser en pæn erstatning til borgerforeningen, som bestyrelsen bl.a. vil bruge til etablering af et nyt ”ude-forsamlings-hus” i området mellem det overdækkede læskur og den nye aktivitetsbakke på ridebanen (”Sture Rainers Knold”) – men herom mere senere. Beklager bøvlet – men det skal jo være lidt skidt før det bliver godt.

– fordi fællesskab er noget vi skaber sammen.