Nyt fra DIN by.

I Borgerforeningens arbejde for det gode landsbyliv, er der lige nu to områder vi godt kan bruge lidt hjælp til. Læs derfor “stillingsannoncerne” og byd ind, hvis du vil være med til at gøre en forskel og gøre Øse/Nordenskov til et endnu bedre sted at bo.

Stillingsannoncer.

Stilling 1:

Bosætningsudvalget: Vi vil rigtig gerne sætte et arbejde i gang, der som mål har at øge salget af byggegrunde samt øge tilflytningen til vores by og sogn. Vi har et større antal dejlige, ledige byggegrunde i både Rønnehaven og Gartnerhaven, som trænger til at blive bebygget. Spørgsmål: Hvordan får vi sat fokus på dette og hvilke tiltag skal der tages for at øge interessen for at bygge nyt i Nordenskov. Der skal endvidere arbejdes med at sætte fokus på de ejendomme – både på land og i by – der er til salg/leje, så vi kan holde vores indbyggertal og dermed sørge for, at skolen, børnehaven, Brugsen samt øvrige erhvervsliv fortsat har et fornuftigt befolkningsgrundlag.Har du lyst til at være med i dette arbejde, så send en mail til nordenskov-bf@outlook.dk eller ring/ sms til Jens på tlf. 51514047.Vi forventer at arbejdet skal begynde sidst i april og at udvalget selv tilrettelægger arbejdsrytmen.

Stilling 2:

Legepladsudvalget: Legepladsen i anlægget skal løbende vedligeholdes, så vores børn trygt kan lege der. Vi vil gerne have nedsat et legepladsudvalg, der holder øje med pladsen og hurtigt finder værktøjskassen frem, hvis et bræt sidder løst eller et søm stritter ud. Så kære mødre og fædre – har I lyst til at være med til at holde legepladsen fin og i orden, så kontakt legepladsformanden Rasmus Haun Hansen på tlf. 30708260.