Har du en idé til friluftslivet ved Holme Å?

Så er det tid til at få spidset blyanten og komme igang med beskrivelsen. Varde Kommune har taget et nyt digitalt værktøj i brug, så alle kan komme med ideer til hvilke fritidsinitiativer og -aktiviteter, der skal planlægges for området langs og omkring den reetablerede Holme Å. Det er frit for alle at indsende ideer, og det kan gøres via dette link, Projekt • Holme Å og Karlsgåde sø-området (citizenlab.co), der findes på Varde Kommunes side omkring projektet ved Varde Å. Ideerne skal være indsendt inden 4. maj 2021. Hvis du har brug for hjælp til at få beskrevet ideen kan du deltage i et digitalt møde den 25. marts, hvor kommunens medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig videre. Klik her for at deltage i mødet. Se den samlede tidsplan nedenfor.


Torsdag den 4. marts afholdt Varde Kommune digitalt borgermøde for lodsejere og andre interesserede omkring indkaldelse af ideer til hvilke former for fritidsliv og initiativer vi kunne tænke os omkring den genoprettede Holme Å og den gamle kanal. Til mødet blev præsenteret først en status på projektet, og derefter et oplæg fra Lokale- og Anlægsfonden med inspiration til at tænke anderledes i forhold til projekter og efterfølgende realisering. Se de to vedlagte præsentationer.

Derefter blev det nye digitale værktøj, som Varde Kommune har taget i brug til at indhente ideer til friluftslivet omkring Holme Å. Tidsplan for indhentning og afstemning omkring ideer er:

25. marts kl. 19: Få hjælp til beskrivelse af dine gode idéer – Klik her for at deltage i mødet
På dette møde kan du få hjælp til, hvordan du tilføjer et forslag til projektet. Du kan få konkret hjælp til:

  • Sådan tilføjer du et forslag så andre kan se det
  • Sådan beskriver du bedst muligt forslaget, så andre kan forstå det
  • Sådan kan du tilføje billeder til dit forslag
  • Sådan kan du dele dit forslag så andre kan synes om det og komme med kommentarer

Inden 4. maj: Projektideer skal være oprettet på hjemmesiden

18. maj – 18. juli: Afstemning på hjemmesiden mellem alle projektideer, der er oprettet på siden

Slut juli 2021: Offentliggørelse af afstemningsresultaterne og de valgte ideer.

Så har du en idé er det bare med at komme igang med beskrivelse og indsendelse af forslag. Der er hjælpeværktøjer på hjemmesiden, og ellers er der mulighed for at få hjælp og tips til at beskrive ideerne den 25. marts.